Geschenken

Voor alle specialiteiten die we verkopen, hebben we ook de daarbij horende accessoires en originele geschenken.  We adviseren u graag bij het vinden van originele geschenken en geschenkpakketten.  Alles wordt mooi en feestelijk verpakt.

Rook- en wijnaccessoires

Wil je optimaal genieten van je rookmoment? Verras iemand met een prachtige sigaar of een leuk rook accessoire.

In onze winkel vind je ook accessoires om je wijn te bewaren, openen, beluchten, ontluchten, koelen, koel te houden en te drinken.

Geschenken

Naast rook- en wijnaccessoires hebben we ook tal van andere geschenken en gadgets. Zo verdelen we al jaren het huisparfum-concept van Lampe Berger.  Kom langs en laat ons je deze prachtige manier van huis parfumeren uitleggen en tonen.

Cadeaubon

Ontdek hier talrijke voordelen van de Huis Hardies cadeaubon!

  • Altijd een mooi en dankbaar geschenk
  • Bedrag vrij te kiezen
  • Met eigen naam te personaliseren
  • Geen vervaldatum, blijft geldig
  • Hoeft niet in één keer opgekocht worden
  • Te combineren met een klein geschenkje

Ook de cadeaubons van Gemeente Mol, de Molse Kadokes, zijn bij ons geldig. Deze zijn aan te schaffen op de Dienst Toerisme van Gemeente Mol op de Markt (oud gemeentehuis) of aan de cadeaubonautomaat.

Messen

Wij verdelen exclusief in de regio de handgemaakte messen van Laguiole en Aubrac die een levenslange garantie genieten. Deze messen worden vervaardigd in Zuid-Frankrijk.

We hebben zowel plooimessen, tafelmessen als sabrage messen en sommeliers.

Koffie & thee

Bij ons vind u de creme de la creme van de koffie, namelijk namelijk Masalto espresso. We voeren het volledige gamma in bonen, gemalen en nespressocups.

Whittard of Chelsea is het authentieke Britse theemerk (London) dat we aanbieden. Van English Breakfast tot thee zonder theïne voor ’s avonds. Kom het bij ons ontdekken.

Waarom Huis Hardies?

Ruim aanbod

Het aanbod van Huis Hardies vindt u nergens anders. Steeds met advies én de glimlach.

Persoonlijk advies

Laat u door ons bijstaan met persoonlijk advies. Wij zorgen dat u door de bomen het bos weer ziet.

Premium kwaliteit

Wij selecteren onze producten grondig op de beste kwaliteit.

Geschenk kopen in Mol

Huis Hardies is dé referentie voor sterke dranken, wijnen, rookwaren en geschenken in Mol en omstreken. Met onze jarenlange ervaring staan we jou bij met het beste advies.

Online geschenk kopen

Ook online zijn we aanwezig met yourwineonline.be by Huis Hardies. De service en het advies die we in de winkel geven kan je ook terugvinden in onze webshop.

Ontdek de rest van ons assortiment

Huis Hardies

Rondplein 11
2400 Mol

BE 0881.903.511

Contactgegevens